Hva kan jeg fortelle deg om selektiv mutisme?

Hva kan jeg fortelle deg om selektiv mutisme? - Maggie Johnson, Alison Wintgens | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maggie Johnson, Alison Wintgens
DIMENSJON
6,95 MB
FILNAVN
Hva kan jeg fortelle deg om selektiv mutisme?.pdf
ISBN
7893700507108

BESKRIVELSE

Denne boken handler om selektiv mutisme, en tilstand som er assosiert med sosial angst og beskriver barn og unge som er konsekvent tause i bestemte sosiale situasjoner selv om de kan snakke, og gjør det i andre situasjoner. Hva er selektiv mutisme? Hvordan føles det å ha det? Hva kan man gjøre for hjelpe et barn som har selektiv mutisme i klasserommet? Hvordan kan vi skape et trygt og godt miljø tilpasset barn med selektiv mutisme? Dette er noen av spørsmålene du får svar på i denne boken. Boken er lett å lese og av høy faglig kvalitet. Den kan brukes som en fellesskapsbok for voksne og barn. Teksten er enkel nok til at barn fra 7 til 15 år kan lese den på egen hånd.

0 out of 5 ( Det er ingen omtaler ennå. ) kr 199 kr 159.

Adferden er konsekvent og vedvarer over tid. - Barna har som regel normal språkutvikling og snakker der de føler […] Selektiv mutisme er en tilstand der barn er fullstendig tause i mange situasjoner, selv om de har normalt språk og kan snakke.

RELATERTE BØKER