Sand, vind og stjerner

Sand, vind og stjerner - Antoine de Saint-Exupéry | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Antoine de Saint-Exupéry
DIMENSJON
6,85 MB
FILNAVN
Sand, vind og stjerner.pdf
ISBN
8546771625097

BESKRIVELSE

I Sand, vind og stjerner, som foregriper Den lille prinsen, og som i formen arter seg som et konglomerat av personlige opplevelser, filosofiske refleksjoner og eventyr, lovpriser Antoine de Saint-Exupéry fundamentale menneskelige verdier og opplevelsen av virkelighetens nærvær og mening. Boken rommer et vell av enestående vakre og autentiske skildringer fra reiser i Syd-Amerika og Nord-Afrika, og den kaster lys over hvordan et liv i flyvningens tjeneste påvirket Saint-Exupéry, både som menneske og som dikter. Det er i flyet, hvor han trakk seg tilbake "som i et tempel", at han opplever kontrasten mellom den øde, sterile fysiske verden og menneskets fruktbringende åndelige verden. Han blir opptatt av menneskets sårbarhet i konflikten med de krefter som vil berøve det den sjelelige dimensjon, og av de gode kreftene som ligger i vennskap, samhold og solidaritet. For denne boken ble forfatteren belønnet med Det franske akademis Grand Prix du Roman og den store amerikanske litteraturprisen National Book Award.

Stjernen bygger på ikosaedret. - Matematikken er konstant, mens alt annet flyter. Billedkunstner, grafiker og prosjektskaper.

... Les mer om hvordan stjerner oppstår. Men la oss for en stund holde oss til tallet 70 trilliarder stjerner og sammenlikne med antallet av sandkorn.

RELATERTE BØKER