Lotte-Loppe; for sånn er det å ha ADHD

Lotte-Loppe; for sånn er det å ha ADHD - Gro Merete Grønvold Eilertsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gro Merete Grønvold Eilertsen
DIMENSJON
6,51 MB
FILNAVN
Lotte-Loppe; for sånn er det å ha ADHD.pdf
ISBN
9421155392277

BESKRIVELSE

Lotte er åtte år, og på mange måter akkurat som alle andre jenter på åtte. Det er bare en liten ting - en liten loppe som av og til fyller hele Lotte. Boken om Lotte-Loppe gir et innblikk i utfordringene et barn møter når tankene hopper og spretter, samtidig som det stadig stilles krav fra venner, foreldre og skole. De fleste har hørt om ADHD, men vet vi egentlig hva det vil si å ha konsentrasjonsvansker? .Det er vanskelig å være Lotte når Lotte-Loppe våkner. Da kommer det stadig nye tanker i hodet. Nye tanker, nye ideer, nye ting å gjøre. Hva var det egentlig jeg skulle nå? Jeg glemmer så lett når Loppe-Lotte lager liv." Boken er rettet mot barn som har ADHD - deres foreldre, søsken, venner og klassekamerater. Den er også full av påminnere og informasjon til voksenpersoner, og like nyttig for poliklinikken, kontaktpersonen i PPT, barnehagen og skolen. Boken gir en lett innføring i diagnosen, og er et godt utgangspunkt for den gode samtalen med barn om temaet. Erfaring tilsier at åpenhet rundt diagnoser er viktig - spesielt viktig når det kommer til ADHD, som for mange er en svært synlig tilstand. .Lotte-Loppe - for sånn er det å ha ADHD" er et bidrag til arbeidet med å bygge ned fordommer og øke forståelse og aksept - både hos voksne og barn.

Matilde liker å ha noe å gjøre - hele tiden - alltid. Det er fordi hun har ADHD.

Jeg er så jævla easy going Jenny Jägerfeld. E-bok i salg ... Norsk serie hvor vi får et innblikk i hverdagen til barn som har en ekstra utfordring å leve med.

RELATERTE BØKER