Barnas bok om trærnes liv

Barnas bok om trærnes liv - Vesla Vetlesen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vesla Vetlesen
DIMENSJON
4,90 MB
FILNAVN
Barnas bok om trærnes liv.pdf
ISBN
4870919541697

BESKRIVELSE

Ny bok i kjent og bestselgende serie. Handler både om trærne våre og fuglene og insektene som lever i dem. Barnas bok trærnes liv handler om våre mest sentrale norske trær: Furu, Gran, Lerk, Einer, Barlind, Vivendel, Selje og vier, Osp, Bjørk, Or, Hassel, Bøk, Bergflette, Eik, Alm, Roser, Eple, Rogn og Asal, Hegg og Hagtorn, Morell, Kirsebær og Slåpetorn, Lønn, Hestekastanje, Kristtorn, Geitved og trollhegg, Lind, Misteltein, Svarthyll og Rødhyll og Ask. Og om innsektene og fuglene som lever i trærne.

Heldigvis for oss setter de spor overalt, med føtter, tenner, horn - og bæsj, så klart. Kjøp Barnas bok om livet i fjæra fra Norske serier Barnas bok om livet i fjæra er en lærerik og artig faktabok om planter og dyr som lever i fjæra langs norskekysten. Med lettfattelig tekst og fine illustrasjoner gir boken en innføring i det yrende mangfoldet i vannkanten, fra skjell og fisker til blomster og fugler. Les Barnas bok om trærnes liv boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside.

TRÆRNES LIV. Det er ikke bare i skogen vi er omgitt av trær. Ny bok i kjent og bestselgende serie.

RELATERTE BØKER