Krótkaja og andre fortellinger

Krótkaja og andre fortellinger - Fjodor Dostojevskij | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fjodor Dostojevskij
DIMENSJON
6,74 MB
FILNAVN
Krótkaja og andre fortellinger.pdf
ISBN
2661448385407

BESKRIVELSE

Boken inneholder fortellingene Krótkaja, Et latterlig menneskes drøm og En liten helt. Fortellingen om Krótkaja tilhører høydepunktene i forfatterens forfatterskap, og har sin grunn i en hendelse fra virkeligheten.

Opptil 30% rabatt på et kjøp av Fjodor Dostojevskij i utvalgte butikker. Ikke betal unødvendig mye, få din rabattkode nå! Rom og etikk.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris En fortelling er en litterær og folkloristisk typebetegnelse på en kommunikasjonsform som har eksistert like lenge som mennesket og språket selv. Som overordnet begrep dekker fortellingen alle former for episke uttrykk, fra det lange heltediktet, ned til en poengtert og godt avsluttet vits.I videre forstand kan fortellingsbegrepet brukes som grunnlag for forståelse av hele menneskelivet ... "Krótkaja - og andre fortellinger" av Fjodor Dostojevskij - Se omtaler, sitater og terningkast.

RELATERTE BØKER