Vend aldri tilbake

Vend aldri tilbake - Lee Child | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lee Child
DIMENSJON
3,99 MB
FILNAVN
Vend aldri tilbake.pdf
ISBN
1696507072951

BESKRIVELSE

Etter en dramatisk reise som begynte i iskalde South Dakota, kommer Jack Reacher endelig til Virginia. Han vil treffe major Susan Turner, kvinnen bak stemmen i telefonen i 61 timer. Men det er ikke Turner som sitter bak Reachers gamle skrivebord, det er en major ved navn Morgan. Han sier at Turner sitter i fengsel. Så sikter han Reacher for et mord han skal ha begått for seksten år siden. Til slutt gjeninnkaller han Reacher til tjeneste, med ordene: «Du er tilbake i Hæren, major. Du er min med hud og hår.»

Og du skal aldri komme tilbake igjen.» «Ingen har sagt noe om en militær rettssak.» «Ikke ennå. Men det kommer de til å gjøre. "Jack Reacher: Vend aldri tilbake" har kinopremiere 28.

Han vil treffe major Susan Turner. Men det er ikke Turner som sitter bak Reachers gamle skrivebord, det er en major ved navn Morgan. Vend aldri tilbake (Jack Reacher #18) lydbok.

RELATERTE BØKER