Alvhild

Alvhild - Karl Hoff | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karl Hoff
DIMENSJON
8,40 MB
FILNAVN
Alvhild.pdf
ISBN
2888320572048

BESKRIVELSE

Hørespillet "Alvhild" ble i 1992 tildelt Prix Italia 92 i kategorien Radio Drama, i konkurranse med hørespill fra hele verden. Alvhild, en kvinne fra Oslo østkant, er tilsynelatende en kvinne som alle andre. Men ethvert menneske har sin egen skjebnevei. Og det er denne veien Alvhild nå går om igjen, i tanker og minner, mens hun i det ytre befinner seg på et aldershjem, og ved veis ende. "Alvhild" er et slags skriftemål, og samtidig en studie i såvel menneskelig fornedrelse som verdighet.

I rollene medvirker blant andre Astrid Folstad (Alvhild Haga), Oda Schjøll (Søster Gudrun), Julie Øksnes ... Alvhild er ikke å finne på topplister i land vi gjerne deler navnetrender med, som Sverige, Danmark, England og USA. Derfor fungerer Alvhild godt nå: Dersom Alvhild blir brukt nå på 2000-tallet, er det fordi navnet har vært lenge ute av bruk, og det kan passe å ta det i fram for en ny generasjon. Kontaktinformasjon for Alvhild, telefonnummer, adresse og mer kontaktinformasjon. Proff.no gir deg rolleinformasjon om Alvhild Hedstein.

Hun har studiekompetanse fra Kristelig Gymnasium fra 1985, ex.phil. og matematikk fra Universitetet i Oslo fra 1987, forkurs fra Hvam landbruksskole fra 1988 og utdannelse som cand.agric.

RELATERTE BØKER