Av skogens sus spirer nytt

Av skogens sus spirer nytt - Synnøve Persen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Synnøve Persen
DIMENSJON
5,58 MB
FILNAVN
Av skogens sus spirer nytt.pdf
ISBN
3327221721503

BESKRIVELSE

Det kommer et budskap . hennes barn er død. Med en sår og vár stemme tegner forfatteren et landskap av følelser og tanker . naken sorg, angst, bunnløs smerte. Dette er en norsk gjendiktning av diktsamlingen meahci suvas bohciidit ságat, som forfatteren fikk Samerådets litteraturpris for i 2006.

naken sorg, angst, bunnløs smerte. Dette er en norsk gjendiktning av diktsamlingen meahci suvas bohciidit ságat, som forfatteren fikk Samerådets litteraturpris for i 2006. Av skogens sus spirer nytt er en flott bok.

Menneskets føtter handler om skogen som ressurs for mennesket, og hvordan vi påvirker skogen. Samtidig henspiller tittelen på Naturfagsenterets forskerføtter og leserøtter, som er en undervisningsmodell der forskning, undring og systematisk bruk av grunnleggende ferdigheter står sentralt. Synnøve Persen (fødd 22.

RELATERTE BØKER