Botticellis hemmelighet

Botticellis hemmelighet - Marina Fiorato | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marina Fiorato
DIMENSJON
5,41 MB
FILNAVN
Botticellis hemmelighet.pdf
ISBN
2493488761162

BESKRIVELSE

Vidunderlig frisk og levende, med en herlig respektløs heltinne er Botticellis hemmelighet en mesterlig kombinasjon av historisk intrige og romantisk eventyr. I det fargerike 1400-tallets Italia møter vi den unge og vakre Luciana Vetra, som arbeider som modell på deltid og hore på heltid. Når hun blir spurt om å stå modell som gudinnen Flora i Sandro Botticellis maleri La Primavera, samarbeider hun gjerne - helt til kunstneren plutselig sender henne på dør uten betaling. Hun blir fornærmet og stjeler en uferdig versjon av maleriet - men det går ikke lang tid før hun finner ut at noen er villig til å drepe henne for å få det tilbake.

Den britiske forfatteren Marina Fiorato har hatt stor suksess med sine tre tidligere utgivelser, Glassblåseren fra Murano, Fruen av Saronno og Botticellis hemmelighet.Hun er nå aktuell med en ny historisk roman som utspiller seg i Siena, Italia. Vidunderlig frisk og levende, med en herlig respektløs heltinne er Botticellis hemmelighet en mesterlig kombinasjon av historisk intrige og romantisk eventyr.I det fargerike 1400-tallets Italia møter vi den unge og vakre Luciana Vetra, som arbeider som modell på deltid og hore på heltid. Når hun blir spurt om å stå modell som gudinnen Flora i Sandro Botticellis… Vega forlag kommer nå med ny utgivelse av Botticellis hemmelighet av Marina Fiorato.

Da hun er ferdig med jobben, småprater hun med kunstneren. Bokanmeldelse Botticellis hemmelighet av Marina Fiorato Foto: Vega Forlag Forlag: Vega Forlag Original tittel: The Bottice... Slottets siste hemmelighet Santa Montefiore 119,-Les mer. Wish Utdrag.

RELATERTE BØKER