Skrapkaka - det er meg

Skrapkaka - det er meg - Kari Vinje | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Vinje
DIMENSJON
10,53 MB
FILNAVN
Skrapkaka - det er meg.pdf
ISBN
8420893859211

BESKRIVELSE

Kari Vinje er best kjent for sine fortellinger om "Kamilla og tyven". Filmatisering av bøkene ble sett av mer enn halv million nordmenn på kino. Gjennom flere tiår har Vinje skrevet barnebøker, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. Skrapkaka - det er meg er hennes første bok om sin egen barndom i Finnmark, og her forteller hun om hvordan krigen kom til Norge, til den lille bygda Billefjord og til den lille jenta Kari 9. april 1940. Skrapkaka - det er meg skildrer på en varm og levende måte livet i utkant-Norge på 1930-40-tallet gjennom et barns øyne.

Skrapkaka - det er meg er hennes første bok om sin egen barndom i Finnmark, og her forteller hun om hvordan krigen kom til Norge, til den lille ... det er meg. En barndomserindring.

Gjennom flere tiår har Vinje skrevet barnebøker, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. Kjøp Skrapkaka - det er meg fra Bokklubber Kari Vinje er best kjent for sine fortellinger om 'Kamilla og tyven'. Filmatisering av bøkene ble sett av mer enn halv million nordmenn på kino.

RELATERTE BØKER