Vend aldri tilbake

Vend aldri tilbake - Lee Child | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lee Child
DIMENSJON
7,89 MB
FILNAVN
Vend aldri tilbake.pdf
ISBN
9248375002540

BESKRIVELSE

Etter en dramatisk reise som begynte i iskalde South Dakota, kommer Jack Reacher endelig til Virginia. Han vil treffe major Susan Turner, kvinnen bak stemmen i telefonen i 61 timer. Men det er ikke Turner som sitter bak Reachers gamle skrivebord, det er en major ved navn Morgan. Han sier at Turner sitter i fengsel. Så sikter han Reacher for et mord han skal ha begått for seksten år siden. Til slutt gjeninnkaller han Reacher til tjeneste, med ordene: «Du er tilbake i Hæren, major. Du er min med hud og hår.»

Men det er ikke Turner som sitter bak Reachers gamle skrivebord, det er en major ved navn Morgan. Vend aldri tilbake (Jack Reacher #18) lydbok. 245,-Veil.

Men det er ikke Turner som sitter bak Reachers gamle skrivebord, det er en major ved navn Morgan. Vend aldri tilbake. Lee Child; Kurt Hanssen (Oversetter) Serie: Jack Reacher 18.

RELATERTE BØKER