Mikke vs. Spøkelseskladden

Mikke vs. Spøkelseskladden Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,60 MB
FILNAVN
Mikke vs. Spøkelseskladden.pdf
ISBN
5473568512533

BESKRIVELSE

Mikke Mus kaster seg ut i nye, fantastiske eventyr! Som så mange ganger før er det Spøkelseskladden han skal måle krefter mot, men denne gangen skjer det ikke i Andeby. Kampen står i to metropoler som er verdensledende innen ny teknologi: Futuria/Robopolis og Miraitoshi. For det er her det robotbyggende forbrytergeniet slipper løs sitt nye våpen, den mektige Monstrosus! Også Mikke har en spennende fremtid i vente - her møter du ham i nervepirrende oppgjør med sin store erkefiende gjennom alle tider!

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788242963598 Mikke vs. Spøkelseskladden.

Beskrivning. Mikke Mus kaster seg ut i nye, fantastiske eventyr! Som så mange ganger før er det Spøkelseskladden han skal måle krefter mot, men denne gangen skjer det ikke i Andeby. Mikke Mus lurer Spøkelseskladden de originale avisstripene 1937-1940.

RELATERTE BØKER