Skjelett og hjerte

Skjelett og hjerte - Torunn Borge, Henning Hagerup | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torunn Borge, Henning Hagerup
DIMENSJON
9,10 MB
FILNAVN
Skjelett og hjerte.pdf
ISBN
4081033169563

BESKRIVELSE

Tor Ulven (1953 - 1995) fremstår som en av de mest betydelige stemmene i norsk litteratur på 1990-tallet. Denne monografien er den første større studien av forfatterskapet. Forfatterne peker på grunntendenser i forfatterskapet, og de diskuterer også Ulvens personlige holdning til den litteraturen han befattet seg med. Henning Hagerup og Torunn Borge har tidligere beskjeftiget seg med Ulvens forfatterskap gjennom essays og foredrag, og Hagerup har dessuten vært medredaktør for utgivelsen av Ulvens etterlatte tekster.

Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen. ..

Dette stiller stadig større krav til helsetjenestene. Fysioterapi er sentral i helsefremmende tiltak, forebygging, undersøkelse og behandling av disse helseproblemene. Les om Melk og hjerte- og karsykdom her.

RELATERTE BØKER