Barn og seksualitet

Barn og seksualitet - Hanne Emilie Skarpsno | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Emilie Skarpsno
DIMENSJON
7,55 MB
FILNAVN
Barn og seksualitet.pdf
ISBN
5376827576863

BESKRIVELSE

Vi snakker lite om barnas seksualitet i barnehagenog det er ofte tilfeldig både hvilke holdninger personalet har og hvordan de handler i forhold til dette temaet i praksis. Mange ser at seksualitet som tema er viktig, men er usikre på hvordan de kan forholde seg til dette i barnehagen. Hos mange barnehageansatte er kunnskapen om barns seksualitet minimal, og de voksne handler ofte ut fra egne erfaringer og holdninger. Denne boken vil gi kunnskap om og redskaper til å sette barnas seksualitet på dagsorden. Barnas seksuelle utvikling er alt for viktig til at vi kan la tilfeldighetene råde. Boka er rettet mot alle som arbeider i barnehagen, barnehagelærerstudenter og foreldre. Hanne Emilie Skarpsno er utdannet sexologisk rådgiver og førskolelærer med videreutdanning i flerkulturell pedagogikk og barnevern. Hun har 25 års erfaring i arbeid med mennesker.

Å snakke med barn om vold og overgrep bidrar til å oppfylle barns rett til beskyttelse, og er også i tråd med skolens kompetansemål i samfunnsfag om seksualitet, grensesetting ... - Barn er født med seksuelle følelser, og seksualiteten er iboende i alle mennesker enten vi vil eller ikke. Barn har alltid utforsket seg selv og andre gjennom lek, sier Friis og poengterer at følgende forutsetning er viktig i forhold til barn og seksualitet: - Voksne har sex.

Men hvordan har dette blitt påvirket av sosiale medier og nett? Medietilsynet inviterer til frokostseminar om temaet barn, medier og seksualitet den 13. mars. Familie, samliv og seksualitet.

RELATERTE BØKER