Haiklanen

Haiklanen - Fabien Vehlmann | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fabien Vehlmann
DIMENSJON
10,51 MB
FILNAVN
Haiklanen.pdf
ISBN
8327200379317

BESKRIVELSE

Fem barn våkner opp i en by der alle har forsvunnet på mystisk vis i løpet av natten. De må lære å overleve ... alene. I tredje bind av ALENE-serien, forlater de fem hovedpersonene byen Storstad i håp om å finne andre mennesker. Det eneste som møter dem, er ødeland, nedbrent skog og flokker med rasende hunder. Helt til de oppdager fornøyelsesparken Treasure Island, og der inne - en gjeng med andre barn. Først blir de tatt godt imot, men gruppens leder, Saul, føler seg truet av de nye medlemmene. Han autoritære styresett passer slett ikke rebellene Dodji og Lea, og idyllen i parken vil snart forandre seg til et mareritt ... En spennende fortsettelse på Vehlmann og Gazzottis kritikerroste tegneserie.

Helt til de oppdager fornøyelsesparken Treasure Island, og der inne - en gjeng med andre barn. Haiklanen (Innbundet) av forfatter Fabien Vehlmann. Pris kr 157 (spar kr 22).

Pris kr 157 (spar kr 22). Se flere bøker fra Fabien Vehlmann. Vår pris 163,-.

RELATERTE BØKER