Peppa på månen

Peppa på månen lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,26 MB
FILNAVN
Peppa på månen.pdf
ISBN
4460432757679

BESKRIVELSE

Eventyr i verdensrommet! Barnehagen til Peppa og Georg besøker romfartsmuseet for å lære om verdensrommet. Det er så spennende å være astronaut og gå på månen! Peppa - storsjarmøren med høye seertall på NRK Super - bor sammen med mamma og pappa og lillebroren Georg. Hun elsker å leke og være sammen med familien sin og vennene sine, og så liker hun å hoppe opp og ned i sølepytter.

Peppa og Georg er med barnehagen til romfartsmuseet. Der lærer de mye spennende om verdensrommet, om astronauter og hvordan det er å gå på månen. Eventyr i verdensrommet! Barnehagen til Peppa og Georg besøker romfartsmuseet for å lære om verdensrommet.

Maria og Oceanus 815 21 700; [email protected]; Forside; Aktuelt; Blader; Bøker; Tjenester. Forhandler; Hverdagshelter-sommer; Forlag Eventyr i verdensrommet! Barnehagen til Peppa og Georg besøker romfartsmuseet for å lære om verdensrommet.

RELATERTE BØKER