Slangebiteren ; Chisholm-ruten

Slangebiteren ; Chisholm-ruten - J.D. Hardin, Zane Grey | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J.D. Hardin, Zane Grey
DIMENSJON
10,22 MB
FILNAVN
Slangebiteren ; Chisholm-ruten.pdf
ISBN
1725427120482

BESKRIVELSE

Slangebiteren Zemo er med sin drøyt to meter lange og svært muskuløse kropp kjent som verdens sterkeste og mest fryktløse menneske, og attpåtil biter han klapperslanger til døde på tivoli. Så da det blir kjent at han er involvert i seddelforfalskning, får detektivene Doc og Raider noe å hamle opp med. Chisholm-ruten Gjennom Vestens villeste terreng skal Texas-Joe Shipman lede en kvegflokk på 4500 dyr. Med på turen er også den lovløse revolverbanditten Pan Handle. De kjemper mot indianere, banditter, uvær, tusenvis av bøfler - og sitt eget temperament.

Forlaget har sammen med kirkerådet sett behovet for en koralbok i ett bind, som er laget som utgaven til NoS 1985. I ettbindsutgaven av Norsk koralbok 2013 er første vers av tekstene er med, og melodiene er gjengitt en gang for å få ned den fysiske størrelsen på dette supplement til Norsk koralbok 2013. 2019 - Kampen om villhestene/Vestens helter.

Men den vanskeligste opp... Kjøp Vesten i flammer ; Nordlandets gribber fra Tanum Vesten i flammer Året er 1917, og verden er i krig. Men den amerikanske hvetebonden Chris Dorn vil ikke støtte et land som kjemper mot Tyskland, hans gamle fedreland.

RELATERTE BØKER