Blodsykdommer

Blodsykdommer Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,79 MB
FILNAVN
Blodsykdommer.pdf
ISBN
8133262402130

BESKRIVELSE

Blodsykdommer gir en oversikt over sykdommer i blod, beinmarg og lymfeknuter og tilstander med trombose eller blødningstendens. Denne 7. utgaven er oppdatert og utvidet med mange nye figurer og bilder. Boken er en veiviser i fagfeltet blodsykdommer, og prøver å gi svar på sentrale spørsmål.De siste årene har det kommet ny, viktig kunnskap om hemokromatose. Den økte innvandringen har gjort at thalassemi og hemoglobinopati ikke lenger er rariteter, men høyst aktuelle diagnoser også i Norge. Boken avspeiler dette. De fleste av kapitlene innledes med en pasienthistorie. I tillegg kommer en rekke forslag til utredning og behandling av pasienter med blodsykdommer.

Oversikt over de blodsykdommene som er dekket i margen til høyre Blodsykdommer poliklinikk har spesialkompetanse innen blodsykdommer. Den polikliniske virksomheten innebærer hovedsakelig utredning, behandling og kontroll av kreftsykdommer i bloddannende organer og lymfesystemet, i tillegg blodpropp i venesystemet og høye jernlagre. Seksjon poliklinikk kreft og blodsykdommer gir behandling til pasienter med kreft- og blodsykdommer.

Pakkeforløp for akutt leukemi. Kvalitetsindikator.

RELATERTE BØKER