"Kvinder med begavelse for lægevirksomhed"

Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie Arentz-Hansen
DIMENSJON
10,5 MB
FILNAVN
"Kvinder med begavelse for lægevirksomhed".pdf
ISBN
5348874035994

BESKRIVELSE

"Kvinder med Begavelse for Lægevirksomhed" er historien om de første kvinnelige legene i Norge og deres kamp for retten til å utdanne seg. Seieren på legefeltet fikk store konsekvenser for likestillingen mellom kjønnene i det unge Norge. Ikke minst viser historien hvordan dette i neste omgang kom hele samfunnet til gode. Legetilbudet for, og forskningen rundt, kvinner og barn ble dramatisk forbedret med deres deltakelse. Sånn sett er dette ikke bare medisinhistorie, men en fortelling om da Norge ble en moderne nasjon.

Kopiert. Cecilie Arentz-Hansen: «Kvinder med begavelse for lægevirksomhed» Norges første kvinnelige leger og tiden de virket i. Tuesday, January 14, 2020; 11:30 AM 12:30 PM 11:30 12:30; Google Calendar ICS «Kvinder med Begavelse for Lægevirksomhed» Norges første kvinnelige leger og tiden de virket i, er den første boken hun har skrevet om et historisk tema.

Forfatteren, Cecilie Arentz-Hansen, ... "Kvinder med Begavelse for Lægevirksomhed" er historien om de første kvinnelige legene i Norge og deres kamp for retten til å utdanne seg.Seieren på legefeltet fikk store konsekvenser for likestillingen mellom kjønnene i det unge Norge. Ikke minst viser historien hvordan dette i neste omgang kom hele samfunnet til gode. Mer informasjon om Kvinder med begavelse for lægevirksomhed Relatert informasjon Du må være innlogget og ha et lånerkort hos Mandal for å kunne reservere denne tittelen. Kjøp 'Kvinder med Begavelse for Lægevirksomhed' fra Bokklubber 'Kvinder med Begavelse for Lægevirksomhed' er historien om de første kvinnelige legene i Norge og deres kamp for retten til å utdanne seg.

RELATERTE BØKER