Mørke hjerter

Mørke hjerter - Hanne Kristin Rohde | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Kristin Rohde
DIMENSJON
10,38 MB
FILNAVN
Mørke hjerter.pdf
ISBN
7152169497653

BESKRIVELSE

Nytt og spennende fra tidligere leder av Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo.Den unge juristen Wilma har nettopp begynt i jobben som leder i Seksjon for Volds- og seksualforbrytelser. Hun er stappfull av entusiasme og pågangsmot, og møter opp hundre prosent motivert for innsats.En serieovergriper herjer i Oslos gater, og Wilma og hennes kolleger kastes rett ut i etterforskningen. Det blir en kamp mot klokken: Når vil han slå til igjen? Samtidig meldes tre unge, georgiske jenter savnet over hele Europa. Det skal vise seg at sakene har mer til felles enn starten av etterforskningen gir inntrykk av.I sin debutroman undersøker Hanne Kristin Rohde hva som skjer når et menneske blir satt i et krysspress mellom ansvar for oppklaring av svært alvorlig kriminalitet og samtidig må hamle opp med steinalderledelse.Forfatteren, Hanne Kristin Rohde, er utdannet jurist og har for tiden permisjon fra stillingen som leder av Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt. I 2011 ga hun ut barneboka Kråka som hadde høydeskrekk. Mørke hjerter er hennes første kriminalroman for voksne.

645 likes. Mørke hjerter er en kriminalroman med et skråblikk på enkelte utfordringer i samfunnet. «Mørke hjerter» er den profilerte politiinspektøren Hanne Kristin Rohdes debut som krimforfatter.

Hun er stappfull av entusiasme og pågangsmot, og møter opp hundre prosent motivert for innsats. Mørk sjokolade er bra for hjertet Det høres vel ut som det er for godt til å være sant, men mørk sjokolade inneholder et stoff som har en rekke positive effekter på helsen vår. Men spis med måte, mye sjokolade har fortsatt ugunstige effekter. Mørkets hjerte var inspirasjonen til Francis Ford Coppolas prisbelønte film Apocalypse Now (1979) med Marlon Brando som Kurtz.

RELATERTE BØKER