Kunsten å spikke

Kunsten å spikke - Niklas Karlsson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Niklas Karlsson
DIMENSJON
8,77 MB
FILNAVN
Kunsten å spikke.pdf
ISBN
5656143871457

BESKRIVELSE

Spikking er hobbyen for alle som liker å lage egne kjøkkenredskaper, kopper, knagger og hyller av tre. Denne praktiske boken er den perfekte motgiften mot stress og en metode for å lage gjenstander med hendene fra bunnen av. Boken er dels en refleksjon over den gamle skandinaviske treskjærerkunsten og dels en praktisk veileder. Her får du forklart hvilke ulike tresorter som kan brukes, og du får en oversikt over de enkle verktøyene du trenger for å komme i gang. Instruktive fotografier og illustrasjoner viser spikkeprosjektene trinn for trinn - både de enkle og de mer utfordrende. Både nybegynnere og mer erfarne treskjærere kan i boka følge prosessen fra råmateriale til håndlagde gjenstander. Underveis finner man også sannsynligvis roen.

Denne praktiske boken er den perfekte motgiften mot stress og en metode for å lage gjenstander med hendene fra bunnen av. Les Kunsten å spikke boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside. Denne boken er skrevet av forfatter Niklas Karlsson.

Hvordan bygger vi den livgivende relasjonen som alle snakker om at er så viktig? Illustrasjonsfoto: Shutterstock. Eva Dønnestad Spaltist og fagformidler, RVTS Sør 14.12.2014, kl.

RELATERTE BØKER