Mot til å skrive

Mot til å skrive - Berit Hoff | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Berit Hoff
DIMENSJON
6,31 MB
FILNAVN
Mot til å skrive.pdf
ISBN
1228700572881

BESKRIVELSE

Har du lyst til å skrive skjønnlitterært? Da er denne boken noe for deg. I hundre små kapitler blir nettopp du utfordret til å skrive. Du får personlige refleksjoner rundt det å skape, du får råd om hvordan du kommer i gang og om hvordan du bryter med skrivevegring. Du lærer også noe om selve håndverket. Hvordan bygger du opp en spennende tekst? Hvordan skape personer vi elsker og hvordan skape personer vi elsker å hate? Hvordan skildre erotikk som en thriller? Hva kjennetegner god stil? Og hva med å beskrive den livsviktige motivasjonen og de vanskelige følelsene? Skriver du tåketekster? Bør du planlegge? Vil du lære teknikker som hjelper deg til å skape spennende dialoger? Hva gjør du hvis du blir refusert? Visste du at forlagene refuserte nobelprisvinnere som Hemingway, Steinbeck og Faulkner? Les om å skriving som en utholdenhetssport. Les om skrivning som din mest trofaste elsker. Denne boken kommer til å inspirere deg.

CECILIE DELTOK PÅ ORDSPINNERIETS NETTKURS "MOT TIL Å SKRIVE" OG FANT FRAM TIL AT HUN VIL SKRIVE LITT HVER MORGEN. Pris: 190,-. heftet, 2007.

Elever som ikke mestrer skriving som grunnleggende ferdighet vil ha problemer med å gjennomføre de faglige kravene de møter i skolen. De vil også ha problemer med å møte de kravene som stilles til skrivekompetanse utenfor skolen. Helt til slutt trekker Hellsten frem sitt aller beste råd til deg som skal skrive søknad: - Send heller fem knallgode, spissede og gjennomarbeidede søknader, enn å bombardere markedet.

RELATERTE BØKER