Sprangridning

Sprangridning - Sylve Söderstrand, Lars Bilock, Lotta Björe, Erik Berggren, Linda Kjellberg, Mari Zetterqvist | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sylve Söderstrand, Lars Bilock, Lotta Björe, Erik Berggren, Linda Kjellberg, Mari Zetterqvist
DIMENSJON
6,66 MB
FILNAVN
Sprangridning.pdf
ISBN
5863041009254

BESKRIVELSE

Boka tar for seg alle sider ved sprangridning, fra motivasjon og forutsetninger hos hest og rytter til praktiske øvelser og treningstips. Boka beskriver undervisningsmetoden som brukes ved rideskolen Strömsholm i Sverige, og gir tips om treningsopplegg, konkurranseplanlegging og grunnleggende og avanserte øvelser. Har register.

Kommentator: Ingrid Sørli Glomnes. Sprangridning er en nokså kjent sport i verden. Sporten er inkludert i OL, og det er mange som driver med sporten over hele verden.

English: show-jumping, show jumping. Spanish / Español: concurso hípico. Sprangridning Kreftsyke Amalie (16): «Når jeg har fått se Lady, da kan jeg dø etterpå» Da kreften tok henne, var det bare en ting hun ønsket før hun sa farvel. Sprangridning er en hestesport med sin opprinnelse i jakt, men også i det militære, selv om dette i dag gjerne tones ned.

RELATERTE BØKER