Angelica

Angelica - Jon Gangdal | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Gangdal
DIMENSJON
3,20 MB
FILNAVN
Angelica.pdf
ISBN
3931606022264

BESKRIVELSE

Nyheten om at en 13 år gammel jente døde på en hytte i Valdres nyttårsaften 2015, rystet hele Norge. Snart ble det sagt at mobbing og spiseforstyrrelser kunne være årsaken til tragedien. Moren ble våren 2018 dømt for grov omsorgssvikt, og har anket dommen. Men hva var det egentlig som skjedde forut for det? Hvordan kunne den høyt elskede Angelica bli så syk at hun gikk til grunne rett foran øynene på nærmeste familie, venner, naboer, skoleansatte, helsevesen og barnevern? Jon Gangdal borer dypt i denne boken, slik han tidligere har gjort i bøker om barn som har lidd en tragisk skjebne. Gjennom dagboknotater, dokumenter og samtaler møter vi et barn som alle hadde omsorg for, men som de færreste forsto hvordan egentlig hadde det. Hver og en satt bare med noen brikker av et puslespill - uten å legge dem sammen. Ingen lyttet til barnets stemme.

- Jeg kosta 6000 ... Angelica kan sikte til: . Kvannslekta - en planteslekt i skjermplantefamilien med det vitenskapelige navnet Angelica; Angelica (navn) - et kvinnenavn Angelica forlag - et forlag i Tromsø «Angelica Johnson» - fiktiv person i Harry Potter-serien Angelica (musikk) - Et luttlignende instrument Overview Information Angelica is a plant.

Featured Waste Reduction Solutions. 13.4m Followers, 675 Following, 4,295 Posts - See Instagram photos and videos from @angelicaksy Caroline Angelica Grude er på Facebook. Bli medlem av Facebook for å komme i kontakt med Caroline Angelica Grude og andre du kanskje kjenner.

RELATERTE BØKER