En narkojegers bekjennelser

En narkojegers bekjennelser - Øyvind Olsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øyvind Olsen
DIMENSJON
3,6 MB
FILNAVN
En narkojegers bekjennelser.pdf
ISBN
9006782177648

BESKRIVELSE

Øyvind Olsen rullet opp store narkotikasaker i inn- og utland da heroinen inntok norske gatemiljøer på 80-tallet. Her får vi innblikk i et etterforskerliv uten sidestykke som førte Olsen inn i høyrisikomiljøer både i Asias og Afrikas storbyer, der han satte sitt eget og andres liv på spill for redde uskyldige ofre. Han forteller om arbeidet med informanter og hvordan kreativt politiarbeid noen ganger må til, og hvordan det ledet til en rekke drapstrusler mot Olsen og hans nærmeste familie. Etterforskingen av internasjonal organisert narkotikakriminalitet har hatt sin pris, som heller ikke Olsen unnslapp.

Han forteller om arbeidet med informanter og hvordan kreativt ... I boka En narkojegers bekjennelser får leseren innsyn i et etterforskerliv i narkoverden uten sidestykke. Til slutt kommer likevel kampen mot narkotikasmugling enda tettere på, når hans egen sønn blir tatt med flere kilo stoff i bagasjen. En narkojegers bekjennelser.

og hvordan det ledet til en rekke drapstrusler mot Olsen og hans nærmeste familie. Etterforskingen av internasjonal organisert narkotikakriminalitet har hatt sin pris, ... Pris: 155,-.

RELATERTE BØKER