En sommer på setra

En sommer på setra - Jon Østeng Hov | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Østeng Hov
DIMENSJON
9,99 MB
FILNAVN
En sommer på setra.pdf
ISBN
1342761760372

BESKRIVELSE

Varmen er kommet til bygda. Folk kjenner at sommeren er i ferd med å ta tak. Trekkfuglene har vendt tilbake etter en lang vinter. Stæren har for lengst starta med ruginga, og fra bjørkeskogen høres løvsangerens vakre sang. Det er trivelige tider, folk blir ekstra glade når været smiler slik. På skolen er det oppbrudd, det er siste dag i dag. Elevene skal ut i en lang ferie og drar hver til sitt. Til glede for de fleste, men kanskje ekstra for Harald og Snorre, for de skal være på setra med Haralds bestemor i sommer. «En sommer på setra» er ei bildebok for alle generasjoner. Bli med Harald og Snorre på setra med bestemor sommeren 1973. Opplev naturen og kulturen og guttenes spennende opplevelser gjennom den folkekjære fotografen og poeten Jon Østeng Hovs vakre bilder og tekster

Det kan være fristende å ta turen opp på Hårteigen. Neste sommer Lyrics: Det var en gang en sommer / I nitten hundre og nitti tre / Hvor alt var så behagelig / Og verden var diskret / Om dagen kunne man lese / Langsomt i en bok / Om kvelden satt vi Dessuten kan setra by på andre utfordringer enn hjemme, med hensyn til å ha rene jur og spener under melking. Før du bruker melkeanlegget på setra/fellesbeite har vi noen råd: Funksjonen til pulsatorene er kritisk i forhold til jurhelse; Vakuumforholdene må være stabil i alle situasjoner. sommer.

Opplev naturen og kulturen og guttenes spennende opplevelser gjennom den folkekjære fotografen og poeten Jon Østeng Hovs vakre bilder og tekster LES MINDRE Forlagets omtale Forlagets Varmen er kommet til bygda. Pris: 259,-. innbundet, 2013.

RELATERTE BØKER