Sunn sjokolade

Sunn sjokolade - Anette Borge | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anette Borge
DIMENSJON
4,20 MB
FILNAVN
Sunn sjokolade.pdf
ISBN
7719826392100

BESKRIVELSE

Lær å lage din egen sjokolade, av det beste naturen har å by på. En sjokolade så sunn at du kan unne deg litt hver eneste dag. Det er ikke vanskelig, det tar ikke lang tid og du trenger ingen forkunnskaper - du må bare elske sjokolade. I denne boken finner du over 100 spennende oppskrifter. Alt fra smakfulle sjokoladeplater og varmende sjokoladedrikker, til krydet konfekt og lekre sjokoladekaker. Anette Borge har vært glad i sjokolade hele livet. De siste fem årene har hun vært oppskrifts-ansvarlig hos den lille sjokoladefabrikken Økosjokolade.

Boken kan bestilles herfra. Sunn mat er så enkelt, samtidig som det er så komplisert. I dag vil jeg slå et slag for det enkle og gi deg en oppskrift som hverken krever spesialprodukter eller bakekunnskaper.

Litt av poenget bak Elin Larsens sjokoladeoppskrift er at det er en basic sjokoladeoppskrift som krever minimalt med kjøkkenutstyr og en liste ingredienser som ikke tømmer lommeboka. Hun råder deg til å være litt presis første gang du prøver, ... Stort utvalg av god og sunn sjokolade finner du hos Sunkost.

RELATERTE BØKER