Kjøttfri mandag

Kjøttfri mandag - Maj-Britt Aagaard | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maj-Britt Aagaard
DIMENSJON
4,13 MB
FILNAVN
Kjøttfri mandag.pdf
ISBN
4569863043309

BESKRIVELSE

Kjøttelsker Maj-Britt Aagaard oppdaget en hel verden av deilige grønne retter da hun begynte å eksperimentere med kjøttfrie mandager. I denne boken presenterer hun 52 av de aller beste vegetaroppskriftene sine, en ny oppskrift til hver uke hele året igjennom. Maj-Britts mål når hun lager mat hjemme, er at både barn, mann og kokka skal nyte maten, bli gode og mette og glede seg til neste gang retten kommer på menyen. «Kjøttfri mandag» har blitt et internasjonalt begrep, med mange tilhengere over hele verden. Stadig flere får øynene opp for de utelukkende positive effektene ved å redusere kjøttinntaket; det er gunstig for miljøet, svært fordelaktig for helsa og godt for lommeboka. Men først og fremst smaker det nydelig og åpner døren inn til et skattekammer for matelskere. Oppskriftene er laget med stor kjærlighet til gode råvarer som du finner i vanlige butikker over hele landet. Ta deg en kjøttfri ukedag, du også! Maj-Britt Aagaard har matbloggen Spiselandslaget, og har vunnet matlagningskonkurranser som Masterchef på TV3 og Skrallerne på Aftenposten-TV. Hun er utdannet litteraturviter, men jobber nå som matskribent, oppskriftsutvikler og matstylist. Hun bor i Gamlebyen i Oslo, men som halvt dansk finner hun også inspirasjon i Danmark, på slektsgården i Skjåk, på kysten av Italia - ja, fra hele verden! Ingen matkultur går under hennes matlidenskapelige radar.Bla i boka

Paul McCartney og hans to døtre, Stella og Mary, begynte å støtte kampanjen i 2009 av hensyn til miljø, dyrevern, helsefordeler og for en mer rettferdig fordeling av verdens ressurser. «Kjøttfri mandag» har lenge vært et internasjonalt begrep. Nå kommer en norsk kokebok som vil inspirere til å kutte ned på kjøttbaserte middager.

Startet av Framtiden i våre hender, drives av ulike matbloggere Arkivert under Kjøttfri mandag, Middag | Stikkord: Grønnsaker, Kjøttfri, Krydder, Linser og bønner | Skriv en kommentar. Posted on 25.

RELATERTE BØKER