Grunnleggende sykepleie 1-3

Grunnleggende sykepleie 1-3 En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,88 MB
FILNAVN
Grunnleggende sykepleie 1-3.pdf
ISBN
7143136897359

BESKRIVELSE

Grunnleggende sykepleie er et basisverk for sykepleierutdanningen.Grunnleggende sykepleie gir studentene den faglige plattformen av teoretisk kunnskap, ferdigheter og verdier som utgjør fundamentet i sykepleien, uavhengig av hvor utøvelsen finner sted. Fagstoffet bygger på forskningsbasert kunnskap, erfaringsbasert kunnskap og pasienterfaringer. Læreverket passer godt som innføring i fagfeltet, men er også svært nyttig som rammeverk for hele studieløpet og vil være til god hjelp i arbeid med studiekrav. Fagstoffet presenteres på en tydelig og lettfattelig måte. Eksempler og refleksjonsoppgaver gir hjelp til å trekke tråder mellom teori og praksis og bidrar til innblikk i yrkesrollen som sykepleier.I de 3 bindene presenteres nødvendige basiskunnskaper for å oppnå kompetanse som sykepleier.Den digitale arbeidsboken bidrar til å lette innlæring og forståelse av lærestoffet. Her kan du teste dine kunnskaper gjennom interaktive oppgaver, skriveoppgaver og pasienteksempler med refleksjonsoppgaver. Praksisnære eksempler synliggjør kompleksitet og helhetlig forståelse av hvordan pasientens grunnleggende behov ivaretas. Videoer med lyd fra aktuelle prosedyrer fra Sykepleiehåndboken (SHB.no) er tilgjengelig, samt lenker til kunnskapsbaserte prosedyrer.

Grunnleggende sykepleie gir studentene den faglige plattformen av teoretisk kunnskap, ferdigheter og verdier som utgjør fundamentet i sykepleien, uavhengig av hvor ... Grunnleggende sykepleie 1-3. Pocket, Finn Nortvedt, Gro Hjelmeland Grimsbø, Nina Jahren Kristoffersen, Eli-Anne Skaug, Bokmål, Faglitteratur, Medisin og helse, Sykepleie mer » Grunnleggende sykepleie 1-3.

• Sykepleieboken 1: Grunnleggende kunnskap i klinisk sykepleie. Boken har søkelys på ivaretakelse av pasientens grunnleggende behov, som er en gjennomgående oppgave i all sykepleie. Grunnleggende sykepleie.

RELATERTE BØKER