Nå. Ting jeg vil gjøre før jeg dør

Nå. Ting jeg vil gjøre før jeg dør En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,11 MB
FILNAVN
Nå. Ting jeg vil gjøre før jeg dør.pdf
ISBN
3745492254825

BESKRIVELSE

Endelig kommer det en norsk «Bucket list» eller «ting jeg vil gjøre før jeg dør»-bok. Denne boken oppfordrer deg ikke bare til å drømme om det som står på listen, men også til å faktisk legge en plan for å gjennomføre disse drømmene. Hva ønsker du aller mest å gjøre i livet ditt? Denne boken hjelper deg til å få oppfylt disse drømmene.

Reise litt med båt, litt tog, litt fly, og litt til fots . Også vil jeg se ting som får meg til å undre og drømme om verden , jeg vil tenke automatisk "dette, dette er et øyeblikk jeg vil huske" og så faktisk huske masse slike øyeblikk 10 Ting jeg vil gjøre før jeg dør.

Men det her summerer greit opp hva som er feil med denne Kardashian verdenen vi lever i idag. Før jeg dør vil jeg veldig gjerne ha sett verden slik den egentlig er, bli 110% klar over hvor heldig jeg er som bor i Norge. Reise litt med båt, litt tog, litt fly, og litt til fots .

RELATERTE BØKER