Sensitive barn; Det høysensitive barnet fra nyfødt til tenåring

Sensitive barn; Det høysensitive barnet fra nyfødt til tenåring - Märtha Louise, Elisabeth Nordeng | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Märtha Louise, Elisabeth Nordeng
DIMENSJON
4,61 MB
FILNAVN
Sensitive barn; Det høysensitive barnet fra nyfødt til tenåring.pdf
ISBN
2363211340773

BESKRIVELSE

Har du et sensitivt barn, eller lurer du på om du har det? Eller kanskje omgås du høysensitive barn i hverdagen? Høysensitivitet er et karaktertrekk som mellom 15 og 30 prosent av alle barn er født med. Nervesystemet deres er fintfølende, og det kan være kort avstand mellom latter og gråt. De sensitive barna er ofte svært empatiske og omsorgsfulle, kreative og fantasifulle.I denne boken følger vi det høysensitive barnet fra fødselen til tenårene. Forfatterne beskriver typiske trekk og egenskaper, og du får råd om hvordan du kan hjelpe barnet når det er stresset og overstimulert, lære barnet hvordan det kan verdsette sensitiviteten som en styrke, og tilrettelegge for at barnet kan blomstre i søskenflokken, i barnehagen og på skolen. Boken inneholder den nyeste forskningen på området, intervjuer med en rekke fagpersoner, samt erfaringer fra høysensitive barn og tenåringer, foreldre, besteforeldre, lærere og andre omsorgspersoner. To av verdens ledende forskere innenfor feltet, samt førskolelærere som har 30 års erfaring med høysensitive barn er noen av fagpersonene som er med i boken.

Skrevet i samarbeid med Kjersti Salvesen. Sensitive Barn_Materie_org.indd 3 Høysensitivitet er et karaktertrekk som mellom 15 og 30 prosent av alle barn er født med.

Read reviews from world's largest community for readers. Har du et sensitivt barn,... Prinsesse Märtha Louise Elisabeth Nordeng.

RELATERTE BØKER