Helseplanen; 4 søyler til et liv i balanse

Helseplanen; 4 søyler til et liv i balanse - Rangan Chatterjee | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rangan Chatterjee
DIMENSJON
10,34 MB
FILNAVN
Helseplanen; 4 søyler til et liv i balanse.pdf
ISBN
2761861502296

BESKRIVELSE

Inspirerende om hvordan vi enkelt kan ta kontroll over egen helse. I den internasjonale bestselgeren Helseplanen, viser den anerkjente legen Rangan Chatterjee hvordan små endringer i hverdagen kan gjøre oss friskere. Nøklene er hvile, mat, bevegelse og søvn - og å finne balansen mellom disse. Boka er basert på nyskapende forskning og viser hvordan du enkelt kan gå frem for å gjøre endringer i livet ditt. Chatterjee anbefaler for eksempel minst et kvarters egentid hver dag, regelmessig søvn, flere gåturer i hverdagen, og periodisk faste. Inspirerende og konkret om hvordan hver og en av oss kan bedre vår egen helse og livskvalitet.

Kjøp Livet og ... Helseplanen: 4 søyler til et liv i balanse. Hvil, spis, tren, sov = fire ting som må til for å få et balansert liv.

Søvnskolen; 6 uker til god søvn Lina Elise Hantveit , Line ... 016882. DR.

RELATERTE BØKER