Kunsten å vise medfølelse

Kunsten å vise medfølelse - Paul Gilbert | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paul Gilbert
DIMENSJON
7,63 MB
FILNAVN
Kunsten å vise medfølelse.pdf
ISBN
3961234078183

BESKRIVELSE

Det å føle kjærlighet og medfølelse har en legende og lindrende effekt, og gjør oss i stand til å takle utfordringer bedre. Flere vitenskapelige studier av psykologi og menneskehjernen viser at medfølelse og omsorg er sentralt for utviklingen av velvære, mental helse og evnen vår til å skape harmoniske forhold til hverandre Paul Gilbert, en av verdens ledende eksperter på depresjon og medfølelse, viser deg i denne boka hvordan du gjennom å utvikle medfølelse med deg selv og andre vil få et mer harmonisk og givende liv. Boka er spekket med nyttige øvelser og tips.

Den bygger på at vi deler med andre, både i medgang og i motgang. Kjøp Kunsten å vise medfølelse fra Tanum Det å føle kjærlighet og medfølelse har en legende og lindrende effekt, og gjør oss i stand til å takle utfordringer bedre. Flere vitenskapelige studier av psykologi og menneskehjernen viser at medfølelse og omsorg er sentralt for utviklingen av velvære, mental helse og evnen vår til å skape harmoniske forhold til hverandre Paul Gilbert, en ... Evnen til å være oppmerksomt til stede og å behandle seg selv med vennlighet er grunnleggende egenskaper som hjelper oss i møte med livets utfordringer.

Empati hos barn styrkes ved at barna får lære seg om egne og andres følelser. Kun når barna vet hva følelser er, og forstår at andre også har følelser, kan de evne å vise empati (medfølelse) for andre. Tre trinn for å vise medfølelse Tara Livslyst podcast: Medfølelse gjør deg lykkelig og frisk - men medlidenhet har motsatt effekt.

RELATERTE BØKER