Beverriket

Beverriket - Eivind Riise Hauge | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eivind Riise Hauge
DIMENSJON
3,23 MB
FILNAVN
Beverriket.pdf
ISBN
6003523372970

BESKRIVELSE

Et skuespill som forteller om en families tilblivelse og fall gjennom fire generasjoner, over en hundreårsperiode. Et spedbarn mister sine foreldre under et kolerautbrudd på den norske landsbygda. Foreldrene brennes ute på tunet. Guttebabyen overlever. Det hviskes om at de er av taterslekt. I ungdommen blir gutten oppdaget av en omreisende lærer, som mener man her har med en begavelse å gjøre. Gutten blir sendt til København for å studere, kommer hjem og blir prest i Bergen, stifter familie, får en sønn. Sønnen utdanner seg til psykiater, hans sønn igjen blir skipsmegler. Det går over styr og han dømmes for alvorlige forbrytelser. Den fjerde sønnen blir kunstner. Et rusproblem utvikler seg sammen med en kjærlighetshistorie. Bevverriket er en fortelling om fire generasjoner fedre og sønner. Om en familie som forfølges av tragedie og motgang, som om en forbannelse fulgte dem som en skygge. Eivind Riise Hauge (f. 1980) fra Bergen debuterte i 2010 med novellesamlingen Victor Tukmakovs siste vinter, og har siden markert seg som en allsidig forfatter med utgivelser i en rekke sjangre: roman, novellesamlinger og sakprosa. Beverriket er hans andre skuespill, utviklet i samarbeid med Dramatikkens hus.

Jeg ante fred og ingen fare, men der lå luringen og filmet ;-D Da hun åpnet øynene igjen, satt Georg ved siden av henne og stirret mot sjøen. Musikken var dempet.

Hadde på forhånd satt meg ut en post i hodet mitt, men fortrengte denne til fordel for en annen post i håp om å få tatt beveren jeg hadde fått øye på. Beverriket (BOK) Eivind Riise Hauge Slippes 23/06 332 00 379 00. Kjøp.

RELATERTE BØKER