Djevelanger

Djevelanger - Frode Granhus | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frode Granhus
DIMENSJON
9,91 MB
FILNAVN
Djevelanger.pdf
ISBN
5888297495447

BESKRIVELSE

En sommerdag løper lille Ida glad og fornøyd av gårde med dukkene sine for å plukke blomster - men hun kommer aldri inn igjen.Det har ikke regnet på evigheter. Varmen er i ferd med å tørke ut tjernet Emilie Sande stadig søker til. Vannstanden synker, og hennes fortvilelse øker. For noe ligger skjult under overflaten. Noe hun for all del ikke ønsker at skal komme opp i dagen.På politihuset i Bodø er det også varmt - og hett, vil noen mene. Guro Hammer, det nyeste tilskuddet til etterforskningsgruppa, setter følelsene i sving hos enkelte av de mannlige kollegaene. Da det kommer melding om at en liten jente er forsvunnet, passer Rino Carlsen på å bli satt på saken sammen med Guro. Dermed er jakten i gang ...Nominert til Bokhandlerprisen 2014!

Lille Ida vinker til moren sin og hopper glad og fornøyd av gårde etter middag for å plukke blomster - men hun kommer aldri inn igjen. Kjøp Djevelanger fra Bokklubber En sommerdag løper lille Ida glad og fornøyd av gårde med dukkene sine for å plukke blomster - men hun kommer aldri inn igjen.Det har ikke regnet på evigheter. Varmen er i ferd med å tørke ut tjernet Emilie Sande stadig søker til. I dag ble jeg påminnet av blogger Tine om at den neste boka til Frode Granhus, Djevelanger, er rett rundt hjørnet.Den har jeg ventet lenge på, siden jeg likte de to forrige; Malstrøm og Stormen veldig godt.

Sendes innen 2-5 virkedager. Kjøp boken Djevelanger av Frode Granhus (ISBN 9788251681803) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER