Symptomet som ressurs

Symptomet som ressurs - Eva Dalsgaard Axelsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eva Dalsgaard Axelsen
DIMENSJON
6,89 MB
FILNAVN
Symptomet som ressurs.pdf
ISBN
6899798003947

BESKRIVELSE

Boken fremstiller en terapimodell hvor psykiske problemer sees som en kilde til utvikling og endres gjennom å bli anvendt i det terapeutiske arbeidet. Boken beskriver terapimodellen, forståelsen, teoriene, de teoretiske metodene og hvordan disse gjenspeiles i terapeutiske vurderinger og intervensjoner. Boken er tenkt som en lærebok i psykoterapi. Har litteraturliste. Målgruppe: psykologer, psykologistudenter, psykiatere og leger i psykiatriutdanningen, samt andre interesserte.

Kilden kan gi forsyning av energi, krefter eller fysisk materiale til en eller flere fysiske prosesser. Ressurser er et svært vidt begrep og angir kilder til alt fra fysiske omdanningsprosesser, produksjon ... Det er disse symptomene som er de mest invalidiserende ved Parkinsons sykdom.

Muskelsmerter. Jevnt verkende smerter i store ledd som skuldre, knær og hofter kan forekomme på grunn av stive muskler, og fordi pasientene beveger seg lite.

RELATERTE BØKER