Den savnede søsteren

Den savnede søsteren - Dinah Jefferies | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dinah Jefferies
DIMENSJON
5,85 MB
FILNAVN
Den savnede søsteren.pdf
ISBN
3376881342670

BESKRIVELSE

En farlig reise. Et fengslende mysterium. En uforlignelig kjærlighetshistorie. Burma, 1930. Belle Hatton starter et nytt spennende liv langt hjemmefra med en glamorøs jobb som jazz-sangerinne på en nattklubb. Men hun er også opptatt av en gåte fra fortiden. Familien hennes har bodd i Burma tidligere, og et 25 år gammelt avisutklipp Belle fant etter foreldrenes død, har vært i hennes tanker siden. Utklippet forteller om en forsvunnet datter i Hatton-familien. Belle er fast bestemt på å finne ut hva som skjedde med søsteren hun ikke visste at hun hadde. Men da hun begynner å nøste i historien, møtes hun av ondsinnet sladder og rene trusler. Oliver, en sjarmerende amerikansk journalist, lover å hjelpe henne, men i et anonymt brev blir Belle advart mot å stole på folk som står henne nærmest ... Men ingenting stopper Belle i forsøket på å finne sannheten. Kan hun stole på Oliver? Er søsteren virkelig død? Er det en mulighet for at Belle faktisk kan finne henne? Dinah Jefferies ble født i Malaysia i 1948 og flyttet til England som niåring. Hun er billedkunstner, har vært lærer og jobbet som TV-vertinne. Bøkene hennes har vært store bestselgere i hjemlandet og er solgt for utgivelse i en rekke land. Den savnede søsteren er forfatterens femte bok som er oversatt til norsk.

Politiet har i dag gjennomsøkt mange hundre hytter i Synnfjell-området, etter et tips om at det som kan være den savnede Stig Ingar ... Venner og familie av den savnede 20-åringen har siden han forsvant drevet leting etter ham på ulike steder i Trondheim sentrum. - Vi ble kontaktet av søsteren en time etter han skulle ha vært hjemme med spørsmål om vi hadde sett han. Hun har ett mål for øyet: å hente hjem den savnede søsteren sin.

Så langt har politiet funnet én kroppsdel som tilhører den savnede jenta, men politiet leter fortsatt etter flere levninger. Bakgrunn: Politiet har gjort funn som tyder på at Wilma (17) er død.

RELATERTE BØKER