Hvis helvete var av is

Hvis helvete var av is - Bernard Minier | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bernard Minier
DIMENSJON
6,98 MB
FILNAVN
Hvis helvete var av is.pdf
ISBN
8906759790750

BESKRIVELSE

Det første offeret er en hest: den hodeløse kroppen er vrengt ut og hengt opp i isødet på 2000 meters høyde. Samme dag begynner en ung psykolog sin jobb på en psykiatrisk sikringsanstalt for ekstra farlige kriminelle.Kriminalførstebetjent Servaz kan ikke forstå at han blir kalt ut for et dødt dyr, men det er noe underlig ved denne forbrytelsen han ikke kan overse. Når DNA-spor på kadaveret viser seg å tilhøre en av de aller farligste pasientene på anstalten, og det få dager senere dukker opp et menneskelik, er mareritteti gang, og vi blir vitne til en grusom historie om galskap og hevn ¿ langt inne i Pyreneene. Atmosfæren er tyngende, intrigen spent til det ytterste.Dette er første bok om Martin Servaz.

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Pocket, Bernard Minier, Bokmål,... Pris: 151,-.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Hvis helvete var av is er et dypdykk i våre innerste, hemmelige redsler. En grusom historie om galskap og hevn - langt inne i Pyreneene.

RELATERTE BØKER