Synnøve Solbakken

Synnøve Solbakken - Bjornstjerne Bjornson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjornstjerne Bjornson
DIMENSJON
10,89 MB
FILNAVN
Synnøve Solbakken.pdf
ISBN
7735523696034

BESKRIVELSE

Synn ve Solbakken er en bondefortelling av Bj rnstjerne Bj rnson, utgitt i 1857. Den regnes som hans debut.Boka handler om Torbj rns kamp for f Synn ve Solbakken, hans reise fra skyggesiden til solsiden. Synn ve er ogs forelsket i Torbj rn, men hennes foreldre, f rst og fremst moren, syns ikke at Torbj rn er god nok for henne. Til slutt beviser Torbj rn at han har forandret seg ved tilgi en mann som hadde knivstukket ham, s han nesten d de. Fortellingen slutter med at Torbj rn endelig st r p Solbakken og ser over p Granliden.

Fortellingen var den første teksten Bjørnson fikk trykket som bok, og regnes dermed som hans litterære debutverk. Verket fikk raskt mange lesere, og er i dag Bjørnsons mest kjente etter den norske nasjonalsangen ... Synnøve Solbakken er en bondefortelling av Bjørnstjerne Bjørnson, utgitt i 1857.

Synnøve var oppdratt i haugianerfamilie og var både snill og vakker. Hun møter ofte på Torbjørn og hun liker han godt, men det blir vanskelig ettersom han så ofte er i problemer.

RELATERTE BØKER