På St. Jørgen

På St. Jørgen - Amalie Skram | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Amalie Skram
DIMENSJON
10,60 MB
FILNAVN
På St. Jørgen.pdf
ISBN
8665134259574

BESKRIVELSE

Denne boken er den direkte fortsettelsen av den selvbiografiske romanen Professor Hieronimus. Hovedpersonen, malerinnen Else Kant, er definert som psykiatrisk pasient. Nå blir hun motvillig overført til sinnsykehuset St. Jørgen. Her kjemper hun tappert for sin egen selvfølelse - og overlevelse - i opposisjon til det autoritære systemet som gjennomsyrer anstalten. Kontakten med medpasientene gir Else styrke og varme, men boka etterlater først og fremst intense bilder av hvordan det er å føle seg innesperret og maktesløs.

Kontakten med medpasientene gir Else styrke og varme, ... På St. Jørgen (1895) er en fortsettelse av Amalie Skrams selvbiografiske roman, Professor Hieronimus.

pris 149,00. Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.

RELATERTE BØKER