Frelseren

Frelseren - Jo Nesbø | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jo Nesbø
DIMENSJON
6,47 MB
FILNAVN
Frelseren.pdf
ISBN
9193049386532

BESKRIVELSE

Under en førjulskonsert på Egertorget i Oslo blir en soldat i Frelsesarmeen drept. Dagbladet har fotografert en mulig gjerningsmann, men identifikasjonsekspert Beate Lønn forvirres av at ansiktet forandrer seg fra bilde til bilde. Førstebetjent Harry Hole settes på jakten etter mannen uten ansikt, og mens Oslos borgere ønsker hverandre fredelig jul, forvandles byens forfrosne gater gradvis til et krigslandskap. For dette er en jakt på liv og død. Mest død ... Jo Nesbø er en av verdens fremste kriminalforfattere. Hans bøker har blitt solgt i over 30 millioner eksemplarer, og er oversatt til mer enn 50 språk. Frelseren er Jo Nesbøs sjette roman om Harry Hole. Nominert til CWA International Dagger i 2009.

I starten blir vi også kjent med leiemorderen Christo Stankic. Så blir et medlem av Frelsesarmeen, Robert Karlsen, drept under en julekonsert. Frelseren, roman av Jo Nesbø.

Nesbø skuffet ikke! Nok en gang klarte han å gjøre det umulige mulig. Å lure durkdrevne krimlesere (som meg) trill rundt fra… Tyskland steiler: - Frelseren.

RELATERTE BØKER