Hjemkomsten

Hjemkomsten - Dan Buthler, Dag Öhrlund | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dan Buthler, Dag Öhrlund
DIMENSJON
11,32 MB
FILNAVN
Hjemkomsten.pdf
ISBN
3005496878395

BESKRIVELSE

Når millioner på kontoer, sex og kokain ikke lenger er nok ... Christopher Silfverbielke er en vaskeekte psykopat. Det ville luksuslivet med sene netter, champagne, kokain og søken etter spenning har ført til stadig dristigere og farligere gjerninger. Men da vennene forsvant og han ble etterlyst for drap av den skarpe politietterforskeren Jacob Colt, hadde han inget annet valg enn å flykte landet. Etter å ha levd under falsk identitet i Florida en tid begynner Chistopher å planlegge hjemkomsten. Han pønsker ut en djevelsk plan. En plan som skal gjennomføres for enhver pris - og denne gangen skal ikke Colt klare å stoppe ham. Hjemkomsten er den tredje boken i serien om Christopher Silfverbielke.

Etter at eg satte meg inn i teksten, kom det fort fram ei djupare meining. Her har eg gjort rede ... Hjemkomsten er like spesiell og inspirerende som debutromanen Øya, som til nå er solgt i over 50 000 eksemplarer i Norge.

Nå er Steinar Hulback glad for at det i stedet var mormoren hans som ble bønnhørt. • Foto: Kristianne Marøy / Tekst: Sissel Svendsen / Artikkelen er hentet fra Krigsropet 18/2020 Sist ... Cocoon II - Hjemkomsten (originaltittel: Cocoon: The Return) er en amerikansk sciencefiction og eventyrfilm fra 1988 regissert av Daniel Petrie og produsert av Richard Zanuck.Hovedrollene spilles av Don Ameche, Wilford Brimley, Hume Cronyn, Steve Guttenberg og Courteney Cox.Filmen er en oppfølger til Cocoon - Dypets hemmelighet, fra 1985..

RELATERTE BØKER