Hjemløsheten

Hjemløsheten - Terje Holtet Larsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Holtet Larsen
DIMENSJON
7,63 MB
FILNAVN
Hjemløsheten.pdf
ISBN
8294661467954

BESKRIVELSE

I serien "Lese, skrive" inviterer Forlaget Oktober utvalgte forfattere til å skrive om lesing og skriving. Enkelte tekster kan være oversatt eller utgitt i andre sammenhenger. Felles for alle tekstene i serien er at de sier noe vesentlig og særegent om det å skrive, det å lese. De to første utgivelsene i denne serien er Ingrid Z. Aanestad: "Kva hender i romanen?" og Terje Holtet Larsen: "Hjemløsheten". Terje Holtet Larsen reflekterer over litteraturens plass i hans eget liv. Han skriver om skriving i lys av barndom og oppvekst, om egne leseopplevelser i møte med Jean-Paul Sartre, Kurt Vonnegut og Patrick Modiano, om tilhørighet og hjemløshet og om å nærme seg litteraturen utenfra.

Enkelte tekster kan være oversatt eller utgitt i andre sammenhenger. Felles for alle tekstene i serien er at de sier noe vesentlig og særegent om de hjemløsheten som følger av løsrivelsen fra standssamfunnets kulturelle hierar-kier som er bakteppet for fremveksten av det moderne individ.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788249519620 Holtet Larsen. Hjemløsheten.

RELATERTE BØKER