Karma

Karma - Jørgen Jæger | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørgen Jæger
DIMENSJON
5,50 MB
FILNAVN
Karma.pdf
ISBN
3730982352497

BESKRIVELSE

En mann forsøker å ta livet av seg på Korsneset i Bergen, men en turgåer griper inn. Da politiet ankommer, er mannen død og turgåeren sporløst forsvunnet. It-medarbeider Sebastian Maddox blir funnet død i en bakgård. Det avdekkes uregelmessigheter i etterforskningen, og lensmann Ole Vik blir bedt om å gjennomgå saken på nytt. Etter hvert trer konturene av en kynisk bakmann frem - en mann som hensynsløst dreper enhver som står i veien for ham. Mannen kaller seg Karma, og Ole Vik har bare noen få timer til å finne ut hvem han er. Dette er den femte frittstående boken om lensmann Ole Vik.

Begrepet stammer fra indisk religion og betyr handling og handlingers resultat. Begrepet karma brukes for å forstå gjenfødelseskretsløpet.

Overetasjen har stue- og kjøkkenløsning med utgang til stor terrasse på garasjetaket, samt en lun veranda. Foreldresoverommet er en drøm, med walk-in closet og ... Hvis jeg skulle vikariere for deg noen dager neste uke, hva burde jeg gjøre for å skape en like fin depresjon/angst, som du har? Karm er betegnelse på den faste rammen som er festet i en vegg og som et dørblad eller et vindu er hengslet til og som dørbladet og vinduet er i kontakt med når det er lukket..

RELATERTE BØKER