Ikke et lik for mye

Ikke et lik for mye - Jørgen Jæger | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørgen Jæger
DIMENSJON
8,43 MB
FILNAVN
Ikke et lik for mye.pdf
ISBN
2648904223704

BESKRIVELSE

Drap, trusler og Ole Vik Jørgen Jæger startet sin karriere som forfatter med å skrive krimnoveller. Slik ble også lensmann Ole Vik født, helten gjennom Jægers romaner. For første gang er Jægers beste krimnoveller samlet, i tillegg får du to nye noveller og en ny miniroman. Der forteller Ole Vik selv om et par av sine mest spesielle drapssaker. 17 finurlige noveller om hevngjerrige hustruer, onde drømmer, begjær etter masse penger og et par ikke så altfor smarte kjeltringer. 17 noveller for den kresne krimelsker.

For første gang er Jægers beste krimnoveller samlet, i tillegg får du to nye noveller og en ny miniroman. Kjøp 'Ikke et lik for mye, noveller' av Jørgen Jæger fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok | 9788233801441 Drap, trusler og Ole Vik.Jørgen Jæger startet sin karriere som forfatter med å skrive krimnoveller.

... Dette er akkurat samme rente du kan få på et ordinært boliglån uten å være medlem noe sted, viser samme sammenligningstjeneste. Ikke et lik for mye book.

RELATERTE BØKER