Kan jeg bli med deg hjem

Kan jeg bli med deg hjem - Marie Aubert | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marie Aubert
DIMENSJON
3,5 MB
FILNAVN
Kan jeg bli med deg hjem.pdf
ISBN
4449513348934

BESKRIVELSE

En sekstenåring lurer seg inn i et hus som ikke er hennes. En ung kvinne får blåmerker og vet ikke om hun liker det. En mann drar til Sør-Amerika med sin kone for å adoptere en gutt, men trekkes i stedet mot en litt for stor jente. I de ni novellene i denne boka er det kort vei fra lengsel til skamløshet og videre til overtramp. Det handler om mennesker i oppbrudd -- fra vennskap, ekteskap og kjæresteforhold. Alle gjør ting de skammer seg over, og alle klamrer seg til forestillingen om at det finnes noe som er større enn det de forlater.

En mann drar til Sør-Amerika med sin kone for å adoptere en gutt, men trekkes i stedet mot en litt for stor jente. Sammenlikn med andre utdrag i årets Rein tekst der familien tematiseres, f. eks.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000 ... Kjøp 'Kan jeg bli med deg hjem, noveller' av Marie Aubert fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER