Livet

Livet - Keith Richards | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Keith Richards
DIMENSJON
3,82 MB
FILNAVN
Livet.pdf
ISBN
9333818891341

BESKRIVELSE

Som gitarist og låtskriver i Rollling Stones var Keith Richards med på å skape låtene som skaket verden, og han levde - og lever fortsatt - det ultimate rock' n roll-livet. Nå forteller endelig hovedpersonen selv om sitt stormfulle liv - fryktløst og uten filter. "Mannen vi trodde hadde glemt det meste, viser seg å være den beste fortelleren av dem alle." Aftenposten! Fartsfylt, humoristisk og selvironisk i formen, ført i et sprakende språk... den som er ute etter gode historier, har mye i vente." Dagbladet

"Livet handler ikke om å finne seg selv. Livet handler om å skape seg selv." - G.

Noen fordi de ikke ser med øynene, noen fordi de ikke ser med tankene. De fleste av oss fordi vi ikke ser hverandre. Kjøp 'Livet - illustrert' av Lisa Aisato fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER