Norske leker 1930-1970; biler, båter, tog, fly, byggesett

Norske leker 1930-1970; biler, båter, tog, fly, byggesett - Karin Kvisgaard, Solveig Otlo | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Kvisgaard, Solveig Otlo
DIMENSJON
9,72 MB
FILNAVN
Norske leker 1930-1970; biler, båter, tog, fly, byggesett.pdf
ISBN
8327286013518

BESKRIVELSE

På midten av 1900-tallet, og særlig i etterkrigsårene blomstret leketøyindustrien opp i Norge. Den viktigste grunnen til dette var importforbudet av leketøy etter krigen, samt behov for etablering av ny industri. I løpet er et par tiår ble det produsert leketøy i Norge som var helt på høyde med utenlandske leker - og vel så det. Norske leker fra tiden 1930-1970 er i dag et yndet samlerobjekt, også internasjonalt. Boken tar for seg de mest populære lekene: -Biler, byggesett, tog, fly og båter av metall eller hardplast. I boken presenteres alle kjente fabrikker fra denne tiden. Selvsagt vises også alle modellene de enkelte fabrikkene produserte.

Båter, busser, motorsykler, fly og helikoptre kommer også som små diecast lekebiler, detaljert utformet og de ser akkurat ut som et ekte kjøretøy ... Biler, Fly & Båter - Leker på CDON. Lave priser og rask levering.

Boken Norske leker 1930-1970 er en gullgruve for alle som samler på norsk leketøy fra perioden. Den henvender seg fremst til samlere da den innholder et vell av modeller med prisantydninger.

RELATERTE BØKER