Bønner, erter, linser

Bønner, erter, linser - Jenny Damberg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jenny Damberg
DIMENSJON
3,35 MB
FILNAVN
Bønner, erter, linser.pdf
ISBN
2404102725324

BESKRIVELSE

Få råvarer er så allsidige og næringsrike som belgvekster!Med belgvekster kan du for eksempel lage deilig kikertpizza, rask linsesuppe, bønnegryte med valnøtter eller friterte bønneboller fylt med reker, peanøtter og koriander. Prøv også velsmakende pakora, hummus og falafler, lette gratenger, varmende supper, smaksrike tofugryter og stuede erter.I tillegg til over 50 velprøvde oppskrifter på nydelige retter får du nyttig informasjon om bløtlegging, spiring og koking av bønner, linser og erter.De fleste rettene er vegetariske, men kan fint kompletteres med kjøtt og fisk.Med denne boken er det enkelt å bruke bønner, erter og linser hver dag!

Få tips til flere deilige retter med belgfrukter her! Det finnes bønner og linser i utallige varianter. Du finner dem enten som tørkede, hermetiske eller ulike ferske bønner.

Alle belgvekster er rike på protein og jern , samt inneholder en god del andre næringsstoffer og helsefremmende stoffer som antioksidanter, andre plantekjemikalia og fiber. Linser, bønner og erter, samt soyaprodukter og peanøtter er rike på protein, inkludert aminosyren lysin, fiber, vitaminer gruppe B, antioksidanter og mineraler som jern, kalsium, fosfor, sink og magnesium, og er derfor en god erstatning for kjøtt, melkeprodukter og egg. Belgvekster har flere helsefremmende egenskaper og er bra for forsøyelsen. Bønner, linser, frø og erter.

RELATERTE BØKER