Nordic; nordisk barnestrikk

Nordic; nordisk barnestrikk - Trine Frank Påskesen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trine Frank Påskesen
DIMENSJON
11,98 MB
FILNAVN
Nordic; nordisk barnestrikk.pdf
ISBN
6265463930029

BESKRIVELSE

Nordisk design, vakre detaljer og spennende strukturer. I denne boken finner du 16-21 spennende og varierte strikkeoppskrifter til både gutter og jenter i alderen 0-6 år. Plaggene er inspirerte av nordisk barnemote og er enkle i snittet, med vakre, gjennomarbeidede detaljer. I boken lekes det med strukturer, hullmønstre og detaljer som er med på å skape både feminine og maskuline uttrykk. Det er brukt spennende strikketeknikker, blant annet strikk med perler og smock-mønster, som utfordrer både erfarne og uerfarne strikkere. Her får du forslag til gode garnvalg og tips til hvordan du kan variere oppskriftene for å sette ditt unike preg på de strikkede plaggene.

State of the Nordic Region 2020 presenterer fakta og tall fra de nordiske landene for sosioøkonomiske kjerneområder. Bilder.

Bøker Lene Holme Samsøe: meg & mini strikk. 299,00 kr.

RELATERTE BØKER